В Усика запевнили, що бій із Ф’юрі відбудеться

Фото: Matchroom Boxing Красюк упевнений в організації бою Усик — Ф’юрі

Олександр Красюк упевнений, що IBF не перешкоджатиме проведенню об’єднавчого поєдинку.

IBF не встромлятиме «палиці в колеса» бою Усик — Ф’юрі, і поєдинок обов’язково відбудеться. У цьому запевнив промоутер чемпіона WBO, WBA, IBO та IBF Олександр Красюк.

За словами функціонера, доки не призначена дата торгів Усик — Хргович, IBF санкціонує бій за звання абсолютного чемпіона світу.

«Сьогодні IBF призначили Філіпа Хрговича офіційним претендентом на бій з Олександром Усиком. По-перше, це досить спірне рішення, зважаючи на черговість обов’язкових захистів (першим у списку є Дюбуа від WBA).

По-друге, така битва могла б віддалити світ від найочікуванішого історичного протистояння за абсолютного чемпіона.

І все ж таки не все так погано: 1) поки не призначено дату торгів, IBF матиме право санкціонувати бій за абсолюта, оскільки такий ранг поєдинку є пріоритетним для всіх 4 організацій;

2) команди Усика та суперника мають навіть попередню дату для такого поєдинку (18 лютого). Враховуючи вищесказане, IBF матиме всі легальні інструменти, щоб віддати пріоритет великому поєдинку.

І нагадаю, що Усик у статусі офіційного претендента чекав на поєдинок з Джошуа понад 2 роки», — сказав Красюк у коментарі виданню Трибуна.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що промоутер Едді Хірн заявив, що IBF зобов’язала Усика зустрітися з обов’язковим претендентом Хрговичем.

Джерело