В Україні ніхто не засмутиться, якщо битиму росіянина — Гвоздик

Фото: Getty Images Гвоздику доведеться битися за тиутул з росіянином

Колишній чемпіон світу розповів про одну з головних проблем на шляху до титулу чемпіона світу.

Олександр Гвоздик опинився на роздоріжжі. З одного боку в Україні забороняють змагатися з представниками країн-агресорок, з іншого — чемпіонськими титулами у напівважкій вазі володіють саме росіяни.

На думку колишнього чемпіона світу, який мріє повернути собі пояс, співвітчизники зрозуміють, якщо відбудеться його бій з боксером з країни-терористки.

«По-перше, я не займаюся організацією поєдинків. По-друге, зараз усі кажуть, що не треба боксувати або виступати на одній арені з російськими боксерами. Не знаю, це важке питання. З одного боку — так, бо якщо росіяни боксують, вони підвищують авторитет своєї держави. Але з іншого боку — ми ж будемо з ними не в шахи грати, а бити один одного. Якщо буду бити росіянина — не думаю, що хтось буде дуже засмучений в Україні.

Не знаю, як це зробити зараз. Але подивимося, що станеться в майбутньому. Бо зараз мені, щоб боксувати за титул по лінії WBA — все одно Бівол. Звісно, сподіваюся, Канело цього разу його переможе. Але якщо не переможе — що мені тоді робити? Мені треба боксувати за титул.

Ще раз кажу: якщо це станеться, а він росіянин, то я ж йду туди з ним не обійматися, а битися», — сказав Гвоздик в інтерв’ю YouTube-каналу «Два Боковых».

Нагадаємо, раніше Гвоздик розповів, коли він буде готовий до титульного бою.

 

Джерело