У Старокостянтинові відбулися змагання відкритої першості ДЮСШ з легкої атлетики серед юнаків та дівчат, присвячений Дню Збройних сил України

До учасників змагань звернувся міський голова Микола МЕЛЬНИЧУК: «Найважчі і трагічні дні, дні історії України ми переживаємо усі з вами, Україна загалом, а особливо – наші захисники, наші воїни, які стоять на передовій, захищаючи країну, щоб ми сьогодні могли навіть позмагатися. Але наші змагання – це не прості змагання. Навіть попри те, що історія України трагічна, багато-багато років ми повинні були бути завжди готові захищати нашу країну: і фізично, і свідомо, і політично. Така наша доля українська. Ми сьогодні, змагаючись, маємо усвідомлювати, що також закладаємо підвалини незламності нації. У цей час, коли ворог захопив частину нашої території, наші міста і села, нашою змагальною силою і загартованим духом ми даємо йому відсіч. Хвилиною мовчання щоразу віддаємо шану тим, хто віддав своє життя за свободу і незалежність українських земель, а тим, хто бореться, щиросердно бажаємо перемоги і повернення до своїх домівок. Саме тому нам так потрібна ваша юнацька звитяга, щоб наша Україна вистояла і стала цивілізованою європейською країною у світовій спільноті. Слава Україні!» 

У змаганнях взяли участь команди з м. Камянця-Подільського, м. Хмельницького, м. Нетішина, м. Славути, м. Ізяслава, м. Шепетівки та м. Старокостянтинова.  Всього 124 учасники 2009 р.н. та молодші.
Юні легкоатлети Старокостянтинівської ДЮСШ посіли місця:
Побережник Марія І місце в бігу на 400 м.;
Тарасюк Віталій І місце в спортивній ходьбі на 2000 м.;
Гордієнко Євгенія І місце в стрибках у висоту;
Шелудченко Віталіна  ІІ місце в стрибках у довжину та ІІ місце в стрибках у висоту;
Курочка Олександр ІІ місце у стрибках у висоту;
Могилевська Єва ІІІ місце в стрибках у висоту.

 

Джерело