«У шоломах та бронежилетах»: бійці 128 бригади долучилися до благодійного марафону «Пробіг під каштанами»

«Закарпатський легіон» долучився до благодійного марафону «Пробіг під каштанами». Бійці 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади здійснили забіг у спорядженні в зоні бойових дій. Про це інформують на сторінці бригади у Facebook.

 

«Захід відбувся в безпечному місці, йому сприяла гарна погода, а на фінішній прямій бійців зустрічали діти!», — йдеться у повідомленні.

Ужгородський РТЦК та СП

Водночас за інформацією Ужгородського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, під час забігу захисники подолали дистанцію близько 2 кілометрів у повному спорядженні: в шоломах і бронежилетах. Всі кошти, зібрані під час акції, спрямують на допомогу Центру дитячої кардіології та кардіохірургії в Києві.

«Пробіг під каштанами» — український спортивно-благодійний проєкт, який проходить щорічно в останню неділю травня. Участь у забігу платна, а всі зібрані кошти спрямовуються на придбання обладнання та витратних матеріалів для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України, — повідомляють у бригаді.

 

Джерело