У Луцьку внаслідок двох нетверезих ДТП загинули пішоходи, ведеться слідство. ФОТО | Newsmax

38-річний лучанин, керуючи автомобілем BMW 318, виїхав на тротуар по вулиці Клима Савури, де збив 56-річну пішохідку і врізався у паркан.

Внаслідок автопригоди жінка загинула. 33-річний пасажир отримав тілесні ушкодження. Встановлено, що керманич перебував у стані сп’яніння, у нього відібрано кров для детального аналізу. 

Винуватця поліцейські затримали.

Ввечері цього ж дня, по вулиці Єршова, 27-річний місцевий житель, керуючи автомобілем Audi у стані сп’яніння, здійснив наїзд на двох пішоходів, які переходили проїжджу частину за межами пішохідного переходу. 

39-річний чоловік загинув на місці, 33-річного – госпіталізували. 

Під час проходження освідування на визначення стану сп’яніння водія «Драгер» показав 2,1 проміле алкоголю в крові, що в понад 10 разів вище допустимої норми. За фактом керування автомобілем у стані сп’яніння, що спричинило смерть постраждалого, слідство проводять співробітники ДБР.

Транспортні засоби по обох ДТП поліцейські вилучили.

Окрім того, по проспекту Василя Мойсея 53-річний нетверезий водій Audi A8 зіткнувся з легковиком Chevrolet Lacetti під керуванням 59-річного лучанина. Після цього Chevrolet по інерції вдарився у автомобіль Volkswagen Passat, за кермом якого перебував 41-річний місцевий житель, що стояв попереду.

Внаслідок ДТП постраждала 52-річна пасажирка Chevrolet Lacetti, не госпіталізовувалась, однак отримала ушкодження середньої тяжкості.

Йдеться про керування транспортом у стані сп’яніння.

Слідство триває.

За матеріалами поліції Волинської області

Джерело