У «Барселоні» чекають на повернення Мессі з ПСЖ цього літа

Мессі все ще не продовжив контракт із ПСЖ.

Ліонель Мессі та ПСЖ не змогли домовитися про умови нового контракту. На тлі таких новин у «Барселоні» зростає впевненість щодо того, що аргентинець повернеться.

Все ж Мессі ще знаходиться у складі ПСЖ. І найближчий матч паризького клубу запланований на 15-те квітня проти «Лансу». Підопічні Гальтьє лідирують у турнірній таблиці Французької Ліги-1, у той час як «Ланс» йде одразу на другому місці. Експерти не сумніваються у тому, що ПСЖ проявить свій характер і здобуде перемогу. На такий результат БК Мелбет пропонує коефіцієнт 1.68. Аби вирішити чи укладати парі в цій конторі, спершу слід прочитати детальний огляд Мелбет на сайті Vseprosport.ru.

У «Барселоні» розглядають варіант повернення Ліонеля Мессі із ПСЖ цього літа. Головний тренер «блауграни» Хаві планує варіанти використання 35-річного аргентинця у складі.

Форвард Ліонель Мессі може залишити ПСЖ після закінчення сезону. Наразі малоймовірно, що аргентинець домовиться з клубом про новий контракт. Переговори про підписання нової угоди зупинено.

У ПСЖ сумніваються, що Мессі, як і раніше, здатний показувати гарну гру у важливих матчах Ліги чемпіонів. Сам гравець не готовий знижувати зарплату. Крім того, його розчарував свист фанів у двох попередніх домашніх матчах.

Однак існує ймовірність, що «Барсі» завадить здійснити трансфер її непросте фінансове становище.