Трубін: Як і наші воїни, ми хочемо подарувати нашим людям радість та посмішку

Фото: ФК Шахтер Донецк Трубін хоче подарувати радість українцям перемогою над Реалом

Воротар донецького Шахтаря поділився своїми очікуваннями від матчу групового раунду Ліги чемпіонів проти Реала.

Донецький Шахтар намагатиметься на 90 хвилин забути про ситуацію в Україні та сконцентруватися на поєдинку Ліги чемпіонів, щоб досягти необхідного результату з Реалом. Про це на передматчевій прес-конференції заявив голкіпер «гірників» Анатолій Трубін.

За словами воротаря, матчі Ліги чемпіонів допомагають українцям забути про російське вторгнення, і футболісти спробують подарувати вболівальникам посмішку.

«Останні новини дуже сумні для всіх нас, для всіх українців. Але нам треба бути сильними і показати всьому світу, що українці — сильний народ. Потрібно завтра вийти і максимально сконцентруватися на матчі. Останні події не повинні бути відмазкою, оскільки це Ліга чемпіонів і тут потрібно викладатися не так на 100 відсотків, але в 1000.

Я сам родом із Донецька і був на багатьох матчах Шахтаря у Донецьку. Вважаю, якби ми грали в Донецьку, то ми мали б набагато більше шансів, адже підтримка вболівальників та атмосфера на Донбас Арені — це інший рівень. Я дуже сумую за цим. Згоден з Містером, що ми переможемо і якнайшвидше гратимемо на Донбас Арені матчі Ліги чемпіонів. І всім це буде свято.

Звичайно, зараз важко сфокусуватися, але, вважаю, ми зліплені з такого тіста, що нам не можна сидіти склавши руки і думати про погане. Ми маємо бути однією командою, яка буде сильно мотивованою та сфокусованою на максимум. Як уже казав Містер, 90 хвилин Ліги чемпіонів допомагають уболівальникам в Україні забути про всі проблеми. Як і наші воїни, ми намагатимемося робити все, щоб подарувати нашим людям радість та посмішку. Хоч на 90 хвилин люди можуть забути про все, що зараз відбувається, і зосередитися лише на футболі. Футбол — гра, яку всі люблять, він дарує позитивні емоції.

Завтра буде зовсім інша гра, тому що до матчу-відповіді ми краще підготувалися. Ми знаємо, що можемо грати краще навіть проти таких команд як Реал. Як зазначив Містер, нам потрібно більше хоробрості, потрібно грати у свою гру та бути Шахтарем. Якщо будуть моменти, коли мені доведеться виручити команду — це те, що я маю робити. Кожен має свою роль на футбольному полі і кожен має її виконувати на найвищому рівні. Потрібно зіграти ідеально, якщо хочеш перемогти Реал», — наводить слова Трубіна офіційний сайт Шахтаря.

Нагадаємо, що матч четвертого туру групового раунду Ліги чемпіонів Шахтар — Реал відбудеться сьогодні, 11 жовтня, у Варшаві. Стартовий свисток у поєдинку прозвучить о 22:00 за київським часом.

Раніше головний тренер «гірників» Ігор Йовічевіч пообіцяв, що Шахтар битиметься за очки у матчі з Реалом.

Джерело