Світла не буде по 8 годин на день, — ДТЕК показало графіки

Виникає питання, як має працювати бізнес, якщо не буде світла. Фото: depositphotos

У районах Києва не буде світла по 8 годин на день. Це випливає із графіків, оприлюднених ДТЕК Київські електромережі. Виникає питання, як мають працювати українці, які наразі масово переведені на дистанційну роботу.

«ДТЕК Київські електромережі» розділив усі адреси у Києві на три черги, яким за потреби обмежуватимуть постачання електроенергії.

«За розпорядженням НЕК Укренерго через дефіцит потужності ми тимчасово обмежуємо електропостачання до частини 3-ої черги. Якщо у енергосистеми існуватиме подальша потреба у стабілізації, ми будемо відключати наступну чергу:

1 черга – з 8:00 до 12:00 та з 20:00 до 24:00

2 черга – з 12:00 до 16:00

3 черга — з 16:00 до 20:00

Якщо ваша вулиця повторюється в кількох чергах – не хвилюйтесь це означає, що відключення буде стосуватись різних будинків на вашій вулиці. При цьому тривалість відключення будинку не буде перевищувати 4 години. Найближчим часом опубліковані графіки будуть деталізовані конкретними номерами будинків. Слідкуйте за оновленнями на сайті на соцмережах компанії.

Звертаємося до клієнтів з проханням не вмикати потужні електроприлади (пральні машини, бойлери, кондиціонери, електрочайники тощо) під час ранкового та вечірнього піків споживання з 7:00 до 11:00 та з 17:00 до 22:00», — зазначили в ДТЕК.

«Дефіцит потужності збільшується і ми на вимогу НЕК Укренерго вимушені збільшувати кількість відключених клієнтів, тому наразі обмеження застосовуються для всіх черг», — додали в ДТЕК.

Раніше ми писали, що ДТЕК буде відключати світло у Києві на 4 години.

Додамо, що у Києві, Львові та інших великих містах раптово зникла електрика.

Джерело