Став відомий потенційний суперник Джошуа

Фото: Getty Images Хірн хоче влаштувати бій Джошуа — Вайт

Після двох програшів Олександру Усику британець може повернутись на ринг поєдинком проти співвітчизника.

Едді Хірн назвав імена потенційних суперників для повернення на ринг Ентоні Джошуа. За словами промоутера екс-чемпіона світу, у його списку Тайсон Ф’юрі, Деонтей Вайлдер, але найпріоритетнішим є Ділліан Вайт.

«Думаю, що це завжди великий бій. Я дійсно думаю, що вони завжди хотіли побитися один з одним ще раз. Зараз у них 1-1, у любителях перемогу здобув Вайт у 2009 році, а у профі Джошуа. Другий бій, який відбувся через великий проміжок часу, був просто епічним.

І третій також був би. Цього разу він був не на O2, а на Вемблі. Отже, я думаю, ми побачимо, що буде далі для Ділліана. Можливо, Вайт проведе бій у лютому-березні, а Ей Джей проведе свій у березні чи будь-коли, а потім вони зустрінуться влітку на Вемблі. Або, можливо, вони проведуть цей бій наступним. Ми поговоримо з усіма та подивимося, що буде далі.

Можливо, Ей Джей боротиметься з Джермейном Франкліном у лютому чи березні. Не знаю. Він начебто добре заявив про себе, дав Ділліану Вайту гарний бій. Але Джошуа має кілька варіантів, які він розглядає.

Але не думаю, що Ділліан розглядає реванш із Джермейном Франкліном. Думаю, що він хоче великих боїв, тому що його кар’єра добігає кінця. Немає сенсу влаштовувати невеликі бої на цьому етапі, тому що кожен тренувальний табір важко дається», — цитує Хірна Вoxingscene.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Едді Хірн хоче завадити проведенню бою Усик — Ф’юрі.

Джерело