Скористайтеся послугами швейної майстерні «Нове життя для одягу»!

За підтримки проєкту #Bravo в Рожищенській районній організації Товариства Червоного Хреста України діє швейна майстерня «Нове життя для одягу», де професійна кравчиня Надія Остапюк виконує ремонт одягу різного ступеню складності та допомагає жителям громади повернути нове життя улюбленим речам.

З метою популяризації роботи міні-гранту «Нове життя для одягу» представники Рожищенської районної організації Товариства Червоного Хреста України побували з інформаційним візитом у Рожищенській міській раді. Під час зустрічі червонохрестівці презентували роботу швейної майстерні та ряду інших послуг, які надаються населенню громади. Зокрема, йшлося про соціальну пральню, де можна випрати та висушити одяг. А також про «Банк одягу», де можна вибрати необхідні речі.

Усі ці послуги спрямовані на соціальну підтримку вразливих категорій населення громади. Це внутрішньо переміщені особи, багатодітні сім`ї, одинокий батько/мати, сім`ї, які опинились в складних життєвих обставинах, люди з інвалідністю, самотні громадяни літнього віку, діти-сироти, учасники війни та їх сім`ї, сім`ї загиблих АТО/ ООС/ війни.

Та скористатися ними за відповідну плату можуть усі жителі громади.

Також усі бажаючі мають можливість поповнити «Банк одягу» і допомогти тим, хто опинився у скруті.

Джерело