Шапаренко оцінив свою трансферну вартість

Фото: ФК Шахтер Донецк Шапаренко вважає, що коштує понад 10 мільйонів євро

Футболіст київського Динамо вважає, що коштує більше грошей, ніж сума, в яку його оцінили.

Микола Шапаренко назвав свою приблизну футбольну вартість. При цьому півзахисник київського Динамо та збірної України не погодився з експертами Transfermarkt, які оцінили його у 10 мільйонів євро. На думку гравця, за таку суму його ніколи не відпустять із київського клубу.

«Можливо, зараз через таку ситуацію (півзахисника травмовано), Ігор Суркіс мене відпустив би за 10 мільйонів євро. Але я думаю, потрібно трохи більше. Президент не називав мені конкретну суму, за яку готовий мене продати. Він казав, що якщо буде пропозиція, відпустить мене… Він мені пообіцяв, я йому вірю, він мене ніколи не підводив і завжди виконував усе, що говорив.

Для мене важливо, щоб Динамо заробило на моєму трансфері, бо цей клуб дав мені футбольне життя, можливість виступати за національну збірну та грати у Лізі чемпіонів. Я дуже хочу віддячити клубу за те, що він зробив для мене. Буду тільки радий, якщо якийсь клуб заплатить Динамо за мене гроші», — розповів Шапаренко дружині Олександра Зінченка Владі.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Шапаренко травмував хрестоподібні зв’язки коліна. Його повернення очікується не раніше, ніж за півроку.

Джерело