Шановні працівники соціальної сфери!

У першу неділю листопада своє професійне свято відзначають працівники соціальної сфери. І воно по праву належить тим, хто виявляє милосердя, створює добро не тільки зі службового обов’язку, а й за велінням совісті та покликом душі.

Знаємо, що працівники соціальних служб нашої громади є професіоналами, які готові простягнути руку допомоги всім, хто цього потребує. За вашу доброзичливість і душевність вам вдячні ветерани, пенсіонери, інваліди, багатодітні сім’ї, а також ті, хто в умовах повномасштабного вторгнення армії рф в Україну змушений був покинути домівку та нині шукає прихистку, зокрема і на Старокостянтинівщині.

Прийміть щирі слова вдячності за подвижництво, самовіддане служіння людям та відданість роботі. Дякуємо вам за таку благородну місію!

Нехай ваш професіоналізм, милосердя, високі моральні цінності та сумлінне ставлення до своїх обов’язків і надалі служитимуть людям! Бажаємо підтримки, поваги, сил, добра, щирих посмішок, вдалих ідей, блискучих результатів праці та справжнього щастя у житті. Нехай добро, дароване людям, повертається сторицею.

З повагою,
міський голова                                                                         Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                     Олександр СТЕПАНИШИН

Джерело