Шахтар — Ренн 0:0. Онлайн матчу ЛЄСюжет

Фото: iSport.ua Шахтар — Ренн. Онлайн матчу ЛЄ

Поєдинок Ліги Європи між Шахтарем та Ренном відбудеться сьогодні, 16 лютого. Стежте за грою онлайн на Korrespondent.net.

Матч відбудеться у польській Варшаві на стадіоні Війська Польського імені маршала Юзефа Пілсудського. Початок поєдинку між командами стартує о 19:45 за київським часом.

Дивитися текстову трансляцію Шахтар — Ренн сьогодні

  2. Зубков мало не встиг замкнути простріл Траоре. А потім виявилося, що був офсайд.   1. Шахтар починає з контролю м’яча.   МАТЧ ПОЧАВСЯ   Команди на полі. Хвилина мовчання перед початком гри.

СТАРТОВІ СКЛАДИ   ШАХТАР: Трубін, Конопля, Бондар, Матвієнко, Михайліченко, Степаненко, Бондаренко, Судаков, Зубков, Криськів, Траоре   РЕНН: Манданда – Спенс, Амарі, Белосьйон, Трюффер – Доку, Буріжо, Угочукву, Екамбі – Гуірі, Колімуендо  

Гру 1/16 фіналу Ліги Європи між Шахтарем і Ренном розсудить боснійський рефері Ірфан Пельто.

Допомагатимуть Пельто Сенад Ібришимбегович та Давор Бельо. Четвертий суддя — Мілош Гігович. Італієць Марко Гвіда працюватиме на системі ВАР. Йому допомагатиме співвітчизник Фабіо Мареско.

Шахтар вийшов у плей-офф Ліги Європи після вильоту з Ліги чемпіонів, де посів 3 місце в групі. Клуб займає 2-у позицію в українській Прем’єр-лізі з відставанням у п’ять очок від лідера Дніпра-1.

Ренн посів друге місце у групі Ліги Європи, де також виступали турецький Фенербахче, кіпрський АЕК Ларнака та київське Динамо.

Матч-відповідь між командами буде зіграний у четвер, 23 лютого, на арені Роазон Парк у Франції.

Орієнтовні склади:

Шахтар: Трубін, Михайличенко, Бондар, Матвієнко, Конопля, Криськів, Степаненко, Бондаренко, Судаков, Зубков, Траоре

Ренн: Манданда, Труффер, Теат, Родон, Спенс, Доку, Сантамарія, Доу, Буріжо, Калімуендо, Гуірі

Джерело