Російські дипломи з помилкою та зарплата в рублях: на Харківщині виявили чергові докази впровадження освіти РФ

Правоохоронці вилучили освітню програму за стандартами РФ, бухгалтерські відомості по виплатам заробітньої плати викладацькому складу у рублях, список персоналу для отримання російських сім-карт та дипломи зразка РФ.

Прокурори Вовчанського відділу Чугуївської окружної прокуратури Харківської області спільно зі слідчими поліції та прикордонниками провели огляд у медичному коледжі у Вовчанську. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура. 

Правоохоронці вилучили освітню програму за стандартами РФ, бухгалтерські відомості по виплатам заробітньої плати викладацькому складу у рублях, список персоналу для отримання російських сім-карт та дипломи зразка РФ, підписані так званим «главой ВГА Харьковской области».

Окупанти так поспішали впровадити російську освіту на Харківщині, що забули власну мову. У дипломах є помилка: «професиональный колледж» вони вирішили писати з однією літерою «с».

Прокурори вилучили речові докази, які в подальшому будуть використані для повного та всебічного розслідування злочинів країни-агресора та колаборантів.

 

Раніше ми писали, що прокурори вилучили російські підручники на деокупованій території Ізюмщини.

Також у селі Глушківка Куп’янського району пропаганда РФ серед російських діячів приписала собі Тараса Шевченка. 

Джерело