Робимо покупки в США з доставкою

Придбання товарів в онлайн-магазинах дозволяє покупцям використовувати не тільки вітчизняні, а й закордонні торгові майданчики, на зразок Amazon або E-Bay, де представлений величезний асортимент продукції відмінної якості та за доступними цінами.

Крім того, придбання товарів на американському ринку надає українським покупцям нарівні з корінними жителями США брати участь у різноманітних розпродажах та акціях, на кшталт «чорної п’ятниці», де знижки на певні товари іноді становлять до 80% їхньої вартості. Однак, після придбання товару в США його необхідно доставити в Україну і тут можна скористатися послугами компанії Dnipro LLC.

Переваги співпраці з компанією Dnipro LLC

Більшість американських онлайн-майданчиків не займаються надсиланням придбаних товарів за межі країни. Саме для таких випадків компанія Dnipro LLC пропонує українським покупцям зареєструватися на сайті https://dniprollc.com для того, щоб без проблем та за цілком доступною вартістю відправляти в Україну посилки з придбаним товаром. Більше інформацію про доставку з США можна отримати за посиланням https://dniprollc.com/uk/ukraina-ua/tovariv/.

Окрім звичайних посилок у сферу послуг компанії Dnipro LLC входить:

  • відправка сухих вантажів у контейнерах завдовжки 6 м, 12 м та 13,7 м вантажопідйомністю 25 і більше тонн;
  • транспортування автомобільної техніки, мотоциклів, надувних та пластикових човнів та спеціальної техніки;
  • перевезення нестандартних вантажів, які можуть бути великогабаритними, небезпечними для транспортування чи малогабаритними.

Для завантаження нестандартних вантажів за погодженням із замовником може використовуватись спеціальна техніка. Всі пересилання вантажів застраховані на 60 доларів США, клієнт може збільшити суму страховки, сплативши страховий збір у розмірі до 2% вартості вантажу, що перевозиться.

Яка вартість доставки вантажів із США

Орієнтовна вартість доставки вантажів зі США з використанням послуг компанії Dnipro LLC вказана в таблиці на сайті dniprollc.com та залежить від способу транспортування вантажу:

  • тариф на авіаперевезення посилок становить $6,95 за кожний кілограм ваги (час доставки варіюється в межах 3-10 робочих днів);
  • тариф на перевезення посилок морським шляхом встановлено на рівні $2,92 при доставці вантажу до Києва чи Львова і $3,15 – до інших регіонів країни (термін доставки може становити від 5 до 8 тижнів).

Крім того, на сайті компанії власники вантажу для розрахунку вартості доставки можуть скористатися спеціальним онлайн-калькулятором, вказавши в його віконці найменування міста, в яке необхідно доставити вантаж, приблизну вагу посилки, що перевозиться, та/або габарити посилки (ширину, висоту і довжину).