Проти Динамо у Лізі Європи може вийти другий склад Фенербахче

Фото: ФК Фенербахче Жезуш хоче сконцентруватися на чемпіонаті

Головний тренер турецького клубу Жорже Жезуш вважає, що клуб має сконцентруватися на чемпіонаті.

Головний тренер Фенербахче не вважає пріоритетним для своєї команди поєдинок із київським Динамо і може випустити на поле другий склад. Про це Жорже Жезус заявив після чергової перемоги своєї команди в чемпіонаті Туреччини над Істамбулспором з рахунком 5:2.

На думку португальського фахівця, тепер його підопічні мають сконцентруватись на чемпіонаті Туреччини.

«Ми досягли нашої головної мети. Це був вихід із групи. Зараз головне, на мою думку, чемпіонат Туреччини.

Я ще не вирішив, у якому складі ми вийдемо на гру з Динамо. Я не знаю, чи гратимемо ми з молодими футболістами, яким не так пощастило цього року. Наша головна мета — ліга. Нині ми на 1-му місці, але нічого не гарантовано. Важливо не те, як ми починаємо, а те, як ми закінчуємо.

Ми знаємо, що не зможемо виграти Лігу Європи. Є команди, які сильніші за нас, але ми пройдемо так далеко, як зможемо. Після гри з київським Динамо у нас буде матч чемпіонату. Він дуже важливий. У Києві ми можемо зіграти із футболістами, які грають менше. Також це може бути результат, який порадує тренера київського Динамо, — цитує Жезуша Sözcü Gazetesi.

Нагадаємо, матч Динамо Київ — Фенербахче відбудеться у четвер, 3 листопада, у польському Кракові. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за Києвом.

Минулий матч між командами у першому турі групового раунду Ліги Європи завершився з рахунком 2:1 на користь турецької команди.

Джерело