Привітання з днем народження Олександру

Гарні привітання з днем народження Олександру в прозі


З днем народження, Олександр. Милий Саша, веселий Сашко, нехай зірки неба обіцяють тобі удачу, хай сонце життя дарує щастя і успіх, нехай у кожному твоєму дні лунає гучний вигук перемоги, нехай завжди виправдовуються твої цілі і залишаються вірними принципи життя.


З днем народження, Олександр. Бажаю сміливо захищати свої інтереси, відстоювати свої позиції і долати будь-які перешкоди на шляху до успіху. Бажаю бути шановним Олександром для колег і друзів, милим Саньком для близьких і рідних людей.


Олександр, в твій день народження я бажаю тобі яскравих емоцій, незабутніх зустрічей і польоту душі, адже життя вимірюється не кількістю вдихів, а моментами, коли перехоплює подих!


Сашенька! Вітаю з днем народження! Ти чудова людина – чуйний, добрий, сміливий! Я бажаю тобі залишатися таким протягом усього життя, і тоді пані Удача буде твоєю вірною супутницею на багато років, її Величність Любов буде завжди жити у твоєму серці, а його Високість Щастя ніколи не покине тебе!


Вітаємо з днем народження Олександра, самого особливого, надійного, мужнього, доброго і цілеспрямованого в світі! Нехай твій ангел-хранитель ні на секунду не залишає тебе в моменти важливих рішень і подій. Сил, здоров`я, любові і удачі тобі, Саша!


Сьогодні день народження у мого кращого друга — Олександра, людини вірного, чесного і цілеспрямованого. Хочу побажати тобі, любий друже, досягти всіх цілей, які ти перед собою ставиш. Упевнений, що твоя природна наполегливість і величезна сила волі допоможуть тобі в цьому. З Днем народження дорогий!


Привітання з днем народження Сашкові у віршах


Олександр! У тебе день народження,

І ми раді привітати тебе,

Ти – наш безцінний кадр, без сумніву,

Визнають усі колеги-друзі.

Ми сьогодні тобі побажаємо

Виконання заповітної мрії,

Будь, як перш, розумний, поважаємо,

Будь успішним і радісний ти.


Сьогодні я поспішаю привітати тебе

О, мій Олександр, з днем народження!

Мій ніжний захисник, бажаю, люблячи,

Удачі у всьому, натхнення!

Бажаю здоров’я і радісних днів,

Кар’єрного бурхливого зростання,

А також безсонних, але солодких ночей,

Нам це з тобою просто зробити.


І куди, вибачте, Саша,

Ти від нас хотів втекти?

Будемо ми смикати за вуха,

З днем народження вітати!

Вітаємо і бажаємо

Більше радості, любові.

Ну а якщо буде важко,

Тоді нас завжди клич!


Вітаю з днем народження, Саша!
Кожен день хай буде розцяцькований
Радістю, перемогами високими,
Щирими почуттями глибокими!
В хаті сміх хай не змовкає,
Нехай гостей з радістю зустрічає!
У житті будь завжди таким веселим,
Сміливим, сильним, загалом, самим кльовим!


З днем народження, Олександре!
Сильним будь, здоровим,
Заможним і розумним,
Стійким і веселим!
Нехай весь світ навколо тебе
Буде гармонійним,
Залишайся добрим, чуйним,
Милим, симпатичним!


Олександра з Днем народження щиро вітаємо,
Щасливої долі й здоров’я бажаємо,
Кар’єрного росту і процвітання
І щоб збувались усі побажання!


Щирі привітання з днем народження Саші


Олександре, вітаю тебе! Бажаю довгого та прекрасного життя, чудових моментів, багато пригод та величезного натхнення! Нехай тебе завжди супроводжує любов, ніжність, турбота та людське тепло.


Олександр, вітаю тебе з днем ​​народження! Бажаю в цей день отримати мільйон привітань і приємних слів. Від душі повеселитися, відпочити, розвіятися душею і отримати захват від насиченого сюрпризами дня. Здоров’я, любові, гору грошей і безтурботності!


З днем ​​народження, Олександр. Бажаю сміливо захищати свої інтереси, відстоювати свої позиції і долати будь-які перешкоди на шляху до успіху. Бажаю бути шанованим Олександром для колег і друзів, милим Саньком для близьких людей і рідних.


Шановний Олександр, прийми побажання міцної сили, непереможного мужності і мудрості думки в свій день народження. Нехай тобі, Саша, постійно щастить, хай життя веде рахунок щастя завжди в твою користь, нехай жодна тінь не зможе сховати тебе від успіху, нехай ні один заздрісник не зможе зіпсувати твоєї високої репутації.


Від усієї душі та щирого серця вітаю тебе, дорогий Сашенька. Нехай твій шлях приведе тебе до успіху і благополуччя, нехай кожна дорога в житті буде усипана успіхом і везінням, щиро бажаю бути щасливою людиною і міцно коханим чоловіком.


Сашуля, з днем народження! І нехай життя, як чарівний крем, насичує тебе вітамінами радості, добра і усмішок, живить корисними чарівними речовинами любові і щастя, змушуючи світитися і сяяти! Головне, не переплутай: нічний крем з пристрасті і ласки днем наносити не рекомендується, інакше душевної рівноваги не бачити!


З Днем народження, Сашко! Сьогодні ти став ще на рік старше і мудріше, але твої життєрадісність і оптимізм залишаються на висоті! Бажаємо впевнено крокувати вперед, втілювати мрії в реальність, завжди бути душею компанії і чудовою особистістю, до якої тягнуться люди!


Олександре, я вітаю тебе з Днем Народження! Я бажаю тобі, щоб кожен день був бажаним і святковим. Бажаю тобі багато грошей, бажаю тобі стільки грошей, щоб їх вистачало. Адже недарма кажуть, що багатий не той, у кого багато грошей, а той, кому їх вистачає! Щастя тобі.


Вітаю тебе, Олександр. Бажаю мужності і сили, успіху і достатку. Любові і поваги. Бажаю удачі і перспектив. Саша, нехай в житті буде багато хороших історій, подорожей, завоювань і нагород. Бажаю тобі міцного здоров’я і стовідсоткового чоловічого щастя!