Привітання з днем народження хлопця

Короткі вітання

***

Я вітаю тебе з днем ​​народження, моя чудова людина! Від щирого серця бажаю тобі завжди бути щасливим, здоровим і успішним. І, звичайно, залишатися таким же мужнім, сильним та неповторним. Зі святом!

***

Твоя друга половинка поспішає привітати тебе із цим особливим днем! Будь щасливий, здоровий, багатий і впевнений у собі. Нехай усі твої мрії здійснюються, а близькі завжди будуть поряд! З Днем народження!

***

З днем ​​народження, коханий! Ти став ще на рік дорослішим і мудрішим. Нехай кожен новий день приносить тобі багато яскравих фарб, радості та оптимізму! І частіше усміхайся, адже я так люблю твою посмішку!

***

Рідний, так багато хочеться сказати і побажати тобі цього чудового дня! Будь по-справжньому щасливою людиною, нехай усі люди навколо тебе цінують і люблять, успіх і успіх супроводжують тобі життя, і найголовніше — будь завжди здоровий! З Днем народження!

Незвичайні вітання у прозі

***

Поспішаю привітати найдорожчу моєму серцю людину — тебе, рідний! З Днем народження! Безмежного щастя, богатирського здоров’я, що окрилює любові, відданих друзів, неземного багатства та космічного успіху!

***

Знаєш, хто найкращий, красивий, сміливий, добрий, надійний, вірний і дбайливий хлопець у світі? Звичайно ж ти, мій любий імениннику! Саме тому я хочу, щоб щастя, радість та удача ніколи не покидали твій дім. Щоб кожна хвилина твого життя була сповнена сенсу, а кожен твій рік був яскравішим за попередній. Дякую що ти є. Я люблю тебе!

***

З днем ​​народження, мій дорогоцінний чоловік! Бажаю тобі плавно пливти хвилями свого життя, світити яскравіше сонця, потопати в коханні, горіти своєю мрією і досягати найвищих вершин!

***

Світом править любов, і тому я щаслива, що відчуваю це почуття до тебе — найдивовижнішого і неповторного чоловіка! У такий важливий, не тільки для тебе, а й для мене день, я хочу побажати всього найпрекраснішого, що є в цьому світі! Нехай успіх і успіх стануть твоїми соратниками і ніколи не покидають тебе! Нехай буде все так, як забажає твоя душа! Зі святом, коханий!