Привітання з днем народження Андрію

Гарні привітання з днем народження Андрію


Бажаю, щоб у тебе, Андрію, все в житті складалося легко і красиво! Цей світ відкритий для тебе, тому використовуй кожен шанс для досягнення своєї мети! Усміхайся, будь любимо і люби, живи в достатку та світі, і найголовніше – будь здоровий і по-справжньому щасливий!


У день твоїх іменин, любий Андрію, бажаємо тобі щастя. Нехай воно буде саме таким, яким ти його уявляєш. Мрієш про кохання – нехай знайде тебе твоя єдина та вірна. Хочеш достатку – нехай твій будинок буде, як повна чаша. Хочеш подорожей – нехай з’явиться можливість об’їхати півсвіту. Мрієш про хорошу роботу – бажаємо знайти себе та любити те, що робиш. Нехай твоє життя буде сповнене можливостей знайти власне унікальне щастя. З Днем ангела!


Андрюша, будь щасливий і невтомний у своїх прагненнях, завжди вір у себе і свої сили, знаходь для себе тільки цікаві заняття та захоплення, роби те, що тобі до душі і постійно вдосконалюй все навколо, удосконалюється сам. Бажаю тобі залишатися міцним, сильним, красивим, щирим, веселим чоловіком, Андрій, бажаю в житті своєї мати масу можливостей і удач!


Андрюша, нехай твоє життя складається тільки з позитивних моментів! Бажаю тобі залишатися у відмінній формі, завжди бути здоровим і легко долати всі перешкоди на шляху до заповітних цілям! Нехай щира любов, доброта і щастя завжди переповнюють твою душу!


Життя дивна штука! Вона підносить нам найрізноманітніші подарунки, але, на жаль, найчастіше вони не найприємніші! А сьогодні, я хочу побажати тобі, щоб доля була до тебе прихильна, і підносила тільки самі добрі і приємні моменти! З днем народження, Андрій!


Красиві привітання з днем народження для Андрія


Я відкрила обійми Андрію,
Щоб привітати його з перемогою.
Він марно сьогодні ніяковіє,
Адже весь світ вітає його.

Нехай і сонце, і зорі, і місяць
Побажають Андрію добра.
Нехай поля і моря – все на світі
Будуть радувати тебе вічно!


Дорогий Андрюша, від чистого серця тебе вітаю і хочу побажати щирої любові, дорогих серцю людей, світлої удачі в житті, радісних моментів, щасливих подій, високих цілей, неймовірних сил, відмінного здоров’я, надійних друзів і великого везіння!


Вітаю тебе, Андрій, з днем ​​народження. Бажаю всіх благ, успіхів і любові. Нехай твої друзі завжди будуть вірними, нехай бажання збуваються, а удача просто таки переслідує тебе на кожному кроці. Зі святом! Побільше тобі світлих днів, а невдачі нехай залишаться просто поганим сном.


Дорогий Андрій, в цей щасливий і радісний день я тебе від щирого серця вітаю і побажати хочу великого успіху на твоєму шляху, великого везіння і благополуччя. Нехай всі цілі будуть тобою досягнуті, нехай друзі тобі будуть вірні й віддані, нехай любов твоя буде взаємної і вічної.


Андрій, вітаю з днем ​​народження! Бажаю неймовірно яскравих вражень, насиченою і приємного життя. Будь здоровий, завжди готовий на краще і легким на підйом, прагнучи все вище! Достатку, розвитку, здоров’я, уваги, перспектив і удачі!


Вітаю тебе з днем ​​народження, дорогий Андрій. Бажаю тобі довгих років удачі і успіху, щасливих днів з улюбленими людьми і добрими друзями, відмінного настрою і відмінного здоров’я, незворушного характеру і благородства душі.


Мужній Андрій вітаю тебе з днем ​​твого народження! Бажаю тобі бути по життю справжнім лідером, жити повним, активної і справжнім життям, не відкладаючи нічого на потім. Якщо любити, то один раз і на все життя, якщо дружити, то віддано і вірно, а якщо керувати, то чесно, м’яко і стримано. Будь відданий своїй справі і собі, і нехай у тебе все виходить з першого разу!


Щирі привітання з днем народження Андрія


З днем народження, Андрій!

Від знайомих і друзів

Побажати тобі хочемо,

Що б був дружиною любимо.

Щоб вона співала від щастя,

Що б в рот тобі дивилася,

Виконувала всі бажання,

Бути дружиною її покликання.

Ти чоловік – хоч куди,

Нехай течуть рікою року,

Нехай все змінюється у світі,

Не сумуй, ти будеш в силі,

Тому прийми скоріш

Привітання від друзів!


Ми до тебе йдемо натовпом,

Щоб тебе привітати з днюхой

І відсвяткувати з тобою,

Дорогий ти наш Андрюха!

Дружбу ціну знаєш ти,

За тебе ми всі горою!

Нехай збуваються мрії,

Нехай удача двері відкриє!

Вип’ємо за тебе вина,

Наповнюй келихи, кухлі!

П’ємо сьогодні ми до дна

За тебе, наш друг Андрійко!


З днем народження вітаю,

Дорогий Андрюша!

А чого тобі бажаю,

Я скажу на вушко:

Прошепочу тобі «Люблю! »

Дуже-дуже ніжно,

І тобі свій поцілунок

Подарую звичайно!

Від старого друга


З днем народження, дорогий Андрійко. Бажаю тобі міцного здоров’я і непереможних сил, оптимістичного настрою і бадьорості душі, щирої поваги і великої любові, неймовірного щастя і високих цілей, блискучих успіхів та незмінною удачі.


Вітаю з днем народження, дорогий Андрій. Бажаю тобі довгих років удачі і успіху, щасливих днів з коханими людьми і добрими друзями, відмінного настрою і відмінного здоров’я, абсолютного характеру і благородства душі.


Андрій, вітаю з днем народження! Бажаю неймовірно яскравих вражень, насиченою та приємного життя. Будь здоровий, завжди готовий до кращого і легким на підйом, прагнучи все вище! Достатку, розвитку, здоров’я, уваги, перспектив і удачі!


Щиро і від усієї душі ми вітаємо тебе, Андрію, з Днем твого Народження! Нехай у твоєму житті іскорки щастя не тьмяніють ніколи. Нехай горе, біда і нещастя безслідно зникнуть і забудуть дорогу до тебе. Бажаємо творчих успіхів, плідних звершень на роботі та побільше грошей для того, щоб ти здійснив усі свої мрії! Зі святом! з Днем Народження!


Нехай мир тобі посміхнеться і над головою запалиться щаслива зірка. Вітаю всією душею чудесного людини з народженням на світі. Всього тобі самого хорошого. Андрій, бажаю мудрості. Нехай ти завоюєш всі відстані і вершини. Бажаю тобі здійснення всіх ідей, задумів, планів.