Принц Йорданії зіграв розкішне весілля з коханою Раджве

Фото: Reuters Принц Йорданії з дружиною

У королівській сім’ї Йорданії це вже друге весілля. У березні в Аммані святкували весілля сестри принца Хусейна, 26-річної принцеси Іман.

Спадкоємець йорданського престолу принц Хусейн бін Абдалла II одружився зі своєю коханою Раджве Альсейф через рік після заручин. Про це повідомляє Hello.

Зазначається, що церемонія відбулася у четвер, 1 червня у палаці Захран в Аммані, де близько 30 років тому пов’язали себе узами шлюбу батьки принца, король Абдалла II та королева Ранія.

Наречена йшла до вівтаря у білій сукні з асиметричним декольте, довгим рукавом та пишною спідницею від ліванського дизайнера Elie Saab. Свій весільний образ вона доповнила новою діамантовою тіарою та вишитою фатою.

У свою чергу, наречений, який є випускником британської військової академії в Сандхерсті і має звання капітана збройних сил Йорданії, був у формі.

Після церемонії одруження у палаці Аль-Хусейнія відбувся прийом, на якому було понад 1700 гостей.

Серед них були: принц та принцеса Уельські, принцеса Беатріс, кронпринцеса Вікторія і принц Даніель Шведський, батьки короля Іспанії Феліпе королева Софія та король Хуан Карлос I, королівські сім’ї Нідерландів, Данії, Бельгії, Норвегії, а також перша леді США Джилл з дочкою Ешлі.

Раніше повідомлялося, що американський актор Кріс Еванс, який здобув популярність завдяки фільму Фантастична четвірка та роллю Капітана Америки, вперше одружиться.

Дочка короля Йорданії вийшла заміж

Джерело