Погодинне відключення електроенергії в Рожищенській громаді: де і коли

НЕК «Укренерго» запровадила у Волинській області погодинні відключення електроенергії (ГПВ) 11 листопада.

ПрАТ «Волиньобленерго» опублікувало орієнтовний перелік вулиць та населених пунктів, де в разі необхідності буде обмежене електропостачання, та орієнтовну почерговість в часових проміжках для цих адрес.

За графіком погодинного відключення споживачів електроенергії від ПраТ «Волиньобленерго» 11 листопада з 17.30 до 20.00 години світло вимикатимуть в с. Топільно, с. Кременець — вул.Тиха, с. Оленівка (частково), с. Дмитрівка , м. Рожище — вул. 24 Серпня, Заньковецької, Селянська, Драгоманова, 1Травня (частково), О. Степанюка, Привокзальна, І. Франка, Філатова, Пушкіна, Січових Стрільців, Незалежності (частково), Шевченка (частково), Мостова (частково), Л. Українки, Героїв УПА (частково), Гранична (частково), Тичини.

Час відключення та відновлення електропостачання може відрізнятись від заявленого у ГПВ на 10-20 хвилин. Таке відхилення пов’язане із технологічним процесом перемикання черг службами «Волиньобленерго».

Під знеструмлення не підпадають об’єкти критичної інфраструктури, тому будинок, який живиться від тієї ж лінії, що й лікарня, водоканал або котельня, також не відключать.

Джерело