«Побили та відібрали особисті речі». На Закарпатті затримали підозрюваних у нападі на перехожого

Двох раніше судимих жителів Виноградова затримали за підозрою у нападі та пограбуванні перехожого. Про це повідомили на сайті Нацполіції в Закарпатській області.

 

Сталося це у ніч на 26 травня. До поліції зателефонувала 36-річна жителька Виноградова. Вона повідомила, що неподалік ринку невідомі побили та пограбували її чоловіка.

Слідчі, які виїхали на місце події, встановили: двоє невідомих підійшли до чоловіка та двічі вдарили його молотком по голові, після чого побили ногами.

«У результаті чоловік знепритомнів. Підозрювані незаконно заволоділи рюкзаком з особистими речами, після чого втекли у невідомому напрямку», — йдеться у повідомленні.

Поліцейські, які виїхали на місце події, встановили підозрюваних. Ними виявилися 15 та 20-річні раніше судимі місцеві жителі. Підозрюваних затримали. У них вилучили речі, що належать власнику. «Також вилучено і молоток, яким наносили тілесні ушкодження», — повідомили у Нацполіції.

Фото: ГУ Нацполіції у Закарпатській області

За розбійний напад, вчинений в умовах воєнного стану, чоловікам повідомлять про підозру. Їм може загрожувати до п'ятнадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. У справі триває слідство.

 

Джерело