Остап Ступка про п’яну ДТП: Батько з небес сказав зупинитися

Фото: Скриншот Актор Остап Ступка

На думку актора, аварія, яка з ним сталася, це певний «знак», яким його батько хотів «сказати», аби той зупинився.

Український актор Остап Ступка дав інтерв’ю телеведучому Олексію Суханову та розповів, що думає про п’яну ДТП, у яку він потрапив у квітні цього року. Він вважає, що це був «знак».   За словами артиста, він не розповів про аварію своїй матері, адже хвилювався за її здоров’я. Втім, вона дізналася про ДТП з новин, але про це Ступка усе одно із нею не говорить.   Також він розповів, як би на п’яну ДТП відреагував його батько — легендарний актор Богдан Ступка, який помер у 2012 році. На думку артиста, його татові це б точно не сподобалося.   «Я не знаю, він би був, напевно, дуже розстроєний. Взагалі, ця ситуація вся, коли він пішов… У мене склалося таке враження, що щось розвалилося не тільки в моєму житті, а взагалі у світі, в країні. Бо зовсім пішов інший період. Почався 2014-й рік, потім оці 8 років відомих подій, війна. Що б він про війну сказав? Тут ще я зі своїми життєвими ляпасами», — сказав актор.

  Ступка вважає, що іноді людині даються випробовування. На думку актора, аварія, яка з ним сталася, це певний «знак», яким його батько хотів «сказати», аби той зупинився.   «У кожного свій час виправляти помилки, бо всі ми люди. Ми всі робимо помилки, так чи інакше. Можливо, до мене у 55 років прийшов цей знак жорстокий, щоб я зупинився і про щось подумав, щось переосмислив… Для того, щоб якесь розуміння прийшло, нарешті, у 55 років. Це шанс, розуміння, знак, образ. Може бути все, що завгодно. Тому я думаю, що таким жорстким способом доля чи батько з небес, чи ще хтось, сказав: «Зупинись», — резюмував Ступка.

Нагадаємо, 4 квітня Остап Ступка влаштував п’яну ДТП. Актор врізався у припаркований автомобіль, у якому знаходився водій. Чоловік отримав чимало травм, а сам Ступка не постраждав.    Ступку відправили під нічний домашній арешт. Під час суду актор називав аварію «фатумом» та говорив, що розкаявся. У червні домашній арешт Ступці подовжили. 

Джерело