Незважаючи на економічну скруту, понад 50 % українців щодня жертвують для перемоги України, — Глава УГКЦ

Патріарх Святослав сьогодні, у 244-й день війни, подякував громадянам України, які уміють любити свою Батьківщину справжньою, жертовною любов’ю. «Саме сьогодні кується обличчя нової України», — вважає Патріарх Святослав.

Джерело: Департамент інформації УГКЦ

«Так приємно мені було почути, — розповів Блаженніший Святослав, — що, незважаючи на економічну скруту, на всі негаразди, які сьогодні спіткали наше суспільство, більше 50 % українців кожного дня жертвують для перемоги України. Жертвують тим, що мають, тим, що вміють, а навіть і собою. Якщо ми будемо любити один одного жертовною любов’ю, станемо здатними до перемоги».

Предстоятель УГКЦ зауважив, що впродовж останньої доби знову по всій лінії фронту ішли важкі бої, під ракетами знову здригалися міста і села України. Але Україна стоїть, Україна бореться, Україна молиться.

«І ми знову цього дня дякуємо Господу Богу і Збройним силам України за те, що ми живі, маємо можливість стояти перед Божим обличчям і маємо силу для того, щоби служит Господу Богу і своєму рідному Українському народові», — резюмував Глава УГКЦ.

Також Патріарх Святослав наголосив, що неможливо говорити про світле майбутнє нової молодої України без сімейних цінностей. Бо саме родина є осердям, основою, фундаментом усякого здорового суспільства.

Джерело