Не здивуюся, якщо Ломаченко домінуватиме у бою з Хейні — Гарсія

Фото: Getty Images Гарсія вважає дуже близьким поєдинок Ломаченка та Хейні

Авторитетний тренер поділився очікуваннями від титульного поєдинку в легкому дивізіоні.

Роберто Гарсія вважає Девіна Хейні фаворитом у майбутньому протистоянні з Василем Ломаченко. Утім не 100-відсотковим. За словами авторитетного фахівця, на боці американського боксера молодість та габарити, утім українець більш талановитий та має багато боксерського досвіду.

«Мені подобається стиль Ломи. Він до біса талановитий, але занадто малий для Хейні. Думаю, що Девін виграє рішенням, але не здивуюся, якщо «Лома» домінуватиме, як це робив у бою з Лінаресом. Він просто виявиться розумнішим і перевершить свого опонента. У Ломаченка є навички. Можна припустити, що він візьме цей бій рішенням.

Хейні просто більший, молодший і швидший. Так що я поставив би свої гроші на Девіна, але не здивуюся іншому розвитку подій. Ломаченко — дуже талановитий. Від нього можна очікувати багато різних трюків, але й Хейні може здивувати. Подивимося, що буде», — наводить слова Гарсії Boxing News 24.

Нагадаємо, Девін Хейні та Василь Ломаченко мають провести бій 20-го травня на арені MGM Grand в американському Лас-Вегасі.

Раніше абсолютний чемпіон легкого дивізіону Девін Хейні розповів, чого очікує від свого двобою з Василем Ломаченком.

 

Джерело