Не дожив кілька днів до народження сина: дружину загиблого Героя зустріли з пологового

Там, де є смерть, завжди є і життя. Щодня наша країна втрачає своїх синів та доньок внаслідок війни росії проти України. Разом із тим життя триває.

Нещодавно на подвір’ї рожищенської лікарні зібралося чимало людей: влада, волонтери, родина. Вони тут, щоб зустріти Альону Новосад – дружину загиблого Олександра.

Навіть у найстрашніших снах, ніхто і ніколи не зможе уявити, як це — на 9-му місяці вагітності поховати чоловіка. А потім продовжити життя і виконати надзвичайно важливу місію – народити сина від коханого.

І ось, 4 жовтня 2022, у загиблого воїна народився син! Довгоочікуваний, бажаний! На жаль, малюк ніколи не побачить батька, але він точно знатиме, що його тато – Герой!

А ми сподіваємось, що десь там високо, за хмарами, посміхається Олександр та оберігає свого сина, донечку й дружину, так само як і оберігав на землі Україну.

Слова вітання з народженням синочка та підтримки дружині загиблого висловив міський голова Вячеслав Поліщук та передав подарунки, які неодмінно пригодяться для маленького, нового мешканця Рожищенської громади.

Джерело