На території РФ залишається частина бійців РДК та Легіону «Свобода Росії» — Події

На території РФ залишається частина бійців РДК та Легіону "Свобода Росії" - Події

Фото: t.me/DIUkraine

На території Російської Федерації залишається частина бійців «Російського Добровольчого корпусу» та Легіону «Свободи Росії», щоб продовжувати боротьбу з режимом президента РФ Володимира Путіна. Вони набирають нових прихильників. Про це розповів представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов у ефірі інформаційного телемарафону.

– Можна точно констатувати факт, що опір на Росії набирає обертів, і якщо говорити про останні події на Білгородщині, то так – певна частина представників РДК та Легіону залишаються на території РФ, і власне, продовжують боротьбу та рекрутинг нових прихильників, – сказав Юсов.

Представник ГУР також уточнив, що зараз стрімко розширюється географія та збільшуються масштаби діяльності «Російського Добровольчого корпусу» та Легіону «Свобода Росії». За його словами, останні події на Білгородщині «стали наймасовішим збройним опором режиму Путіна останнім часом у середині Росії».

22 травня бійці «Російського добровольчого корпусу» та легіону «Свобода Росії» заявили про початок операції у прикордонних районах Білгородської області. Місцева влада пізніше оголосила режим контртерористичної операції, проте вже наступного дня скасувала його. Після цього російське Міноборони прозвітувало про так зване звільнення територій, а ось самі повстанці це спростували, запевнивши, що продовжують свою роботу.

Джерело