На Конотопщині під час пожежі загинув чоловік + Відео

9 січня о 07:48, до Служби порятунку 101, надійшло повідомлення про згоряння в житловому будинку по вул. Перемоги в с. Попівка, що на Конотопщині. Про пожежу повідомили сусіди, які побачили дим та полум’я з – під покрівлі будівлі. На місце події було направлено відділення чергового караулу 15 – ї державної пожежно – рятувальної частини та дві добровільні пожежні команди місцевих підприємств.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено стіни на площі до 80 кв. м, підлогу на площі до 60 кв. м, міжкімнатні перегородки на площі до 40 кв. м та речі домашнього вжитку. Через сильне задимлення вогнеборцям довелось працювати в апаратах для захисту органів дихання. Утворилась загроза подальшого поширення вогню на решту будинку та господарчу споруду розташовану поруч.

О 08:26 загоряння локалізували, а о 09:35 – повністю ліквідували. В результаті пожежі загинув  власник будинку 1961 р. н.

Всього на гасіння було залучено 1 одиницю спеціальної техніки та 4 чоловіки особового складу Державної служби України з надзвичайних ситуацій і 2 автомобіля та 3 працівники добровільних пожежних команд місцевих підприємств.

Причина загоряння наразі встановлюються.

.

Джерело