Мудрик залишився без головного тренера у Челсі

Фото: Getty Images Поттера звільнено з Челсі

Лондонський клуб припинив співпрацю з англійським фахівцем Гремом Поттером.

Не протримався на своїй посаді й одного сезону. Лондонський Челсі звільнив з посади головного тренера команди Грема Поттера. Про це повідомила прес-служба лондонського клубу.

Останньою краплею стала поразка «синіх» в англійській Прем’єр-лізі від скромної Астон Вілли 0:2. Повідомляється, що наставник погодився на взаємне розірвання контракту. Найближчим часом командою із приставкою в.о. керуватиме 42-річний іспанець Бруно Сальтор, який раніше був одним з асистентів Поттера.

«Грем вивів нас до чвертьфіналу Ліги чемпіонів, де ми зустрінемося з мадридським Реалом. Челсі хотів би подякувати Грему за всі його зусилля і внесок і побажати йому всього найкращого в майбутньому», — йдеться у заяві клубу.

Нагадаємо, що Грем Поттер очолив Челсі 9 вересня 2022 року, замінивши на посаді раніше звільненого Томаса Тухеля. 47-річний англієць, який до цього тренував Брайтон, підписав із лондонцями 5-річний контракт.

Під керівництвом англійського фахівця Челсі встиг зіграти 31 матч (12 перемог, 8 нічиїх, 11 поразок, різниця м’ячів 33:31).

Раніше Михайло Мудрик прокоментував програш Астон Віллі.

Джерело