Міська рада ініціює створення ініціативної групи з питань формування громадської ради

ПОВІДОМЛЕННЯ

про формування ініціативної групи з питань формування громадської ради при Рожищенській міській раді

Керуючись Положенням про громадську раду при Рожищенській міській раді, затвердженим рішенням Рожищенської міської ради від 8 вересня 2022 року № 24/21, міська рада ініціює створення ініціативної групи з питань формування громадської ради при Рожищенській міській раді. Основною метою діяльності громадської ради буде залучення громадськості та налагодження ефективної взаємодії між органом місцевого самоврядування і представниками інститутів громадянського суспільства.

Ініціативна група складатиметься не більше ніж з 8 осіб та має шляхом відкритих засідань виконати такі завдання:

  • затвердити кількісний склад громадської ради;
  • на офіційному сайті публікувати повідомлення про засідання групи та щодо формування громадської ради;
  • відповідно до Положення забезпечити прийом документів від кандидатів до громадської ради, сформувати календарний план та організувати установчі збори для формування ради.

Для виконання цих завдань до ініціативної групи запрошуємо депутатів, членів виконавчого комітету міської ради та представників інститутів громадянського суспільства.

Щоб подати свою кандидатуру, необхідно подати заяву на ім’я міського голови у довільній формі. Заява має містити таку обов’язкову інформацію:

ПІБ

Посада, організація

Телефон, е-пошта (за наявності)

Дата

Підпис

Документи приймаються загальним відділом Рожищенської міської ради до 14 листопада 2022 року включно за адресою: 45101, Волинська область, Луцький район, м. Рожище, вул. Незалежності, 60 (каб. № 35), з 8.00 до 17.00 год. або надсилаються на електронну адресу Рожищенської міської ради: m_rada@i.ua

Контактна особа: Печко Марія Ярославівна (моб.тел. 0673326568).

Джерело