Мессі не повернеться в Барселону, а виступатиме в Інтер Маямі

Фото: Getty Images Мессі гратиме у чемпіонаті США

Аргентинський нападник стане одноклубником Сергія Кривцова і гратиме в американській МЛС.

Ліонель Мессі не повернеться в Барселону. Нападник прийняв рішення прийняти пропозицію від клуба Інтер Маямі з американської МЛС. Про це повідомив сам легендарний футболіст.

Своє рішення аргентинець пояснив тим, що не хотів знову повторювати ситуацію дворічної давнини і ставити каталонську команду в борги.

«Я стежив за Барселоною увесь рік. Хотів, щоб вона виграла чемпіонат, навіть багато спілкувався з Хаві після матчів.

Так, це правда, що я дуже чекав повернення в Барселону. Але я не хотів переживати ту саму ситуацію та чекати, щоб побачити, що станеться. Я не хотів залишати своє майбутнє в руках інших. Мені хотілося прийняти власне рішення, думаючи про себе, про сім’ю. Я чув, що Ліга затвердила все, але багато чого ще не вистачало.

Чув, що клуб повинен був продавати гравців або знижувати їм зарплати. Правда у тому, що я не хотів проходити через це – брати на себе відповідальність або мати якесь відношення до всього цього.

За час моєї кар’єри в Барселоні мене вже звинувачували в багатьох речах, які не були правдою. Я вже трохи втомлений від цього, не хотів переживати все заново.

Коли я йшов з Барси, то тоді теж казали, що Ла Ліга все прийняла, але в підсумку нічого не вдалося. Боявся, що все повториться. 

Я б із задоволенням повернувся, але хочу трохи більше думати про сім’ю. Ось чому Барселона не відбулася.

Найбільш важлива причина – прийняти своє рішення, не чекати, не ризикувати, щоб повторилася історія 2-річної давності. Досягнувши всього та вигравши чемпіонат світу – я шукав трохи спокою.

Зараз клуб не в змозі сказати мені, що повернення на 100% можливе. Є люди в клубі, які не хочуть, щоб я повертався. Або які не хотіли, щоб я залишився. Мовляв, це недобре для клубу», – цитує Мессі Sport.es.

 

Джерело