Луческу: Ще ніколи ми не опинялися у такій тяжкій ситуації

Фото: ФК Динамо Киев Луческу чекає на важкий матч з АЕКом

Головний тренер київського Динамо розповів про ситуацію у команді перед матчем Ліги Європи проти АЕКа.

АЕК — хороша команда, з відмінним підбором гравців, яка перебуває у відмінній фізичній формі. Такі компліменти перед матчем групового раунду Ліги Європи супернику зробив головний тренер Динамо Мірча Луческу.

Водночас румунський фахівець вкотре поскаржився на проблеми у складі киян.

«Це непросто. Ми дійсно багато подорожуємо, ми не маємо можливості нормально тренуватися, ми не проводимо матчі вдома, зі своїми глядачами. Все це дуже непросто. Але завтра у нас черговий поєдинок, і я сподіваюся, що мої гравці виглядатимуть добре.

Що стосується АЕКа, це хороша команда, побудована на іноземних футболістах, які мають великий досвід, адже вони грали в найкращих європейських лігах — в Іспанії, Англії, Португалії тощо, а також на кількох кіпрських гравцях. Я дивився минулий матч, вони виглядають добре. Також у команди дуже хороша фізична форма і взагалі вони грають у добрий футбол, мають великі можливості для зростання.

Чекаю на важкий матч, адже суперник перебуває у хорошому функціональному стані. Крім того, у них просто фантастичний стадіон, відмінний газон. Вони тренуються один або два рази на день, перебувають зі своїми сім’ями у чудовій країні. Ми маємо показати у завтрашній грі величезне бажання, адже ця перемога для нас дуже важлива. Ще ніколи ми не опинялися у такій тяжкій ситуації, але думаю, ми впораємося», — цитує Луческу офіційний сайт «біло-синіх».

Нагадаємо, поєдинок п’ятого туру групового раунду Ліги Європи АЕК — Динамо відбудеться сьогодні, 27 жовтня, на АЕК Арені. Початок — о 19:45 за київським часом.

Раніше стало відомо, хто судитиме матч 5-го туру групового етапу Ліги Європи між АЕКом та Динамо.

Джерело