Ломаченко має бути наступним суперником Хейні — Ворд

Фото: Getty Images Багато хто хоче побачити бій між Хейні та Ломаченком

Колишній чемпіон світу висловився щодо подальшого розвитку кар’єри абсолютного чемпіона.

Андре Ворд дуже хоче побачити поєдинок між Василем Ломаченком та Девіном Хейні. На думку колишнього чемпіона світу, саме такий розвиток кар’єри був би найбільш логічним для американського боксера.

«Перш за все Хейні необхідно відпочити і насолодитися плодами своєї праці, оскільки він це заслужив. Наскільки я чув, і за моїми особистими відчуттями, Лома повинен бути наступним і, можливо, буде.

Ми не знаємо, скільки ще Хейні виступатиме у легкій вазі. Завжди складно робити вагу, але одного разу ти приходиш у точку, коли ці складнощі стають помітними. Я вважаю, що Хейні в такому положенні. Він знає, що на нього чекають великі бої. Поки що він не хоче переходити до першого напівсереднього дивізіону, але йому треба розуміти, наскільки складно ганяти вагу.

Я думаю, що Лома — правильний суперник. А потім я хотів би побачити бій переможця проти Шакура Стівенсона», — сказав Ворд у коментарі Bud Crawford Beats Easy Route Spence.

Зазначимо, що напередодні Девін Хейні вдруге здолав Джорджа Камбососа та захистив звання абсолютного чемпіона світу. Перемогу було здобуто одноголосним рішенням суддів.

Раніше Ломаченко заявив, що мріє відібрати чемпіонські пояси у Хейні.

Джерело