Лідер Динамо може переїхати до турецького Бешикташа

Фото: Getty Images Буяльський може переїхати до Туреччни

Півзахисник київського клубу Віталій Буяльський влітку може змінити клуб та чемпіонат.

Динамо може влітку втратити і ще одного зі своїх лідерів. Київський клуб може залишити півзахисник Віталій Буяльскій. За інформацією видання Fotomac, на футболіста претендує турецький Бешикташ.

Справа у тому, що стамбульський гранд ризикує втрати Натана Редмонда. Англієць хоче залишити команду, і у разі якщо це станеться, «орли» розглянуть придбання кількох гравців, до списку яких входить 30-річний українець.

Загалом головному тренеру турецького клубу Шенолу Гюнешу представили 5 кандидатів, які могли б замінити Редмонда. В цей список також увійшли Майк-Трезор Ндаїшіміє (Генк), Дієго Вальдес (Америка), Марко Толіч (Динамо Загреб) та Пеп Мас (Олімпіакос).

Головний тренер Бешикташа, разом зі своїми помічниками, буде уважно спостерігати за усіма кандидатами і у підсумку зробить остаточний вибір для посилення на наступний сезон.

Зазначимо, що контракт Буяльського з Динамо закінчується влітку 2025 року. Тransfermarkt оцінює футболіста у 8 мільйонів євро. У цьому сезоні півзахисник забив 12 голів та зробив 8 асистів у 33 матчах за київський клуб.

Що до Бешикташа, то стамбульці йдуть на третій сходинці чемпіонату Туреччини після 31 зіграного матчу.

 

Джерело