КТ зубів в Києві — що варто знати перед проведенням процедури?

Процедура комп’ютерної томографії вже стала звичною для пацієнтів. Це стосується і комп’ютерної томографії зубів, яка останнім часом набирає популярності. Ефективний і швидкий спосіб отримати діагностику ротової порожнини. В такий спосіб можна досить легко виявити проблеми, на які можна було не звертати уваги. Втім, серед тих, кому потрібно звернутися до стоматолога, все ще є люди, які сумніваються в ефективності томографії. І для того, аби позбавити людей нестачі інформації, зараз ми розкажемо вам про КТ зубів в Києві?

Для чого потрібна комп’ютерна томографія?

Основа мета даної операції — виявити хвороби та причини дискомфорту пацієнта, аби провести ефективне лікування. Після КТ лікар визначається з процедурами, частотою проведення сеансів, та іншими рекомендаціями щодо лікування.

У клініці Denta Derm регулярно проводиться комп’ютерна томографія з використанням сучасного обладнання. Оформивши запис, ви завжди зможете отримати точні результати обстеження. Наприклад, якщо у вас є відхилення у рості зубів, томографія допоможе це виявити.

Класифікація діагностики з використанням томографічного апарату

Загалом, процедура ділиться на кілька категорій:

  • Точкова. Відбувається обстеження конкретної ділянки порожнини. Зазвичай, оглядають до 3 зубів та тканини навколо них. Такий спосіб обстеження використовують, зокрема, для оцінки якості пломбування.
  • Панорамна. Обстеження торкається обох щелеп та зон навколо них. Наприклад, в такий спосіб можна оглянути пазухи носа.
  • Цифрова. Електронний знімок з високою роздільною здатністю, де можна детально роздивитися обрану зону.

Переваги комп’ютерної томографії в клініці Denta Derm в Києві

Завдяки використанню сучасних томографічних апаратів, спеціалістам вдається здійснити комплексне обстеження ротової порожнини. Можна оглянути як окремі локалізовані частини, так і отримати вид у повній перспективі.

Весь процес є безпечним для пацієнтів, адже мінімальна доза опромінення у три рази менша, ніж під час флюорографії. Це дозволяє проводити не томографію регулярно, відстежуючи процес лікування та фіксуючі проміжні результати. А якщо ви завітаєте до клініки DentaDerm в Києві, всі процеси відбуватимуться під наглядом спеціалістів. Тому, якщо вам потрібна діагностика, і ви не знаєте, куди слід звернутися, скоріш телефонуйте та записуйтесь на КТ в Києві.