Керівник «Енергоатома» виконуватиме обов'язки гендиректора ЗАЕС

Петро Котін взяв на себе виконання обов’язків генерального директора Запорізької АЕС.

Президент ДП «НАЕК Енергоатом» Петро Котін взяв на себе виконання обов’язків генерального директора Запорізької АЕС. Про це він заявив у зверненні до працівників ЗАЕС, передає пресслужба «Енергоатома».

«Звертаюся до вас не тільки як президент Енергоатома. Відповідно до чинного законодавства, дозвільних та регламентних документів я прийняв рішення взяти на себе виконання обов’язків генерального директора Запорізької АЕС.

Адміністрування станції перенесено до Києва з моменту викрадення генерального директора ЗАЕС Ігоря Мурашова. Всі подальші рішення стосовно роботи станції прийматимуться безпосередньо у центральному офісі НАЕК «Енергоатом», — заявив Котін.

За його словами, всі технічні питання експлуатації енергоблоків будуть, як і раніше, вирішуватись технічним персоналом АЕС за погодженням із центральним офісом компанії, а саме — виконувачем обов’язків головного інженера Юрієм Чернічуком під керівництвом виконувача обов’язків першого віцепрезидента — технічного директора НАЕК «Енергоатом» Юрія Шейка.

«Безумовно, наша робота, наша доля, наші домівки та наше майбутнє — з Україною, як і завжди. Будемо й надалі працювати згідно з українським законодавством, в українській енергосистемі, в Енергоатомі. Не сумнівайтесь у цьому!» — звернувся Котін до працівників ЗАЕС.

Джерело