Карпатська гастрономічна премія “Шовдарь” оголосила підсумки 2023 року

Карпатська гастрономічна премія “Шовдарь” зробила щорічне нагородження кращих гастрономічних закладів області.

 

Вона вручається гастрономічним закладам, що оцінені користувачами соціальних мереж та гастрономічних сайтів, запропоновані експертами команди Закарпатський фуд-блог «Се-се ай» і пройшли оцінку професійного журі Закарпатської Туристичної Організації.

Ціль премії: розвиток локальних ресторацій і сфери гостинності з метою підвищення конкурентоздатності учасників ринку та інформування споживачів про якість ресторацій в Закарпатті.

Завдання:

— визначити кращі гастрономічні заклади Закарпаття;

— об’єднати регіональних учасників галузі для подальшого розвитку і підвищення якості послуг;

— допомогти споживачам зорієнтуватись у гастрономічних закладів Закарпаття.

У рамках Карпатської гастрономічної премії “Шовдарь” названі кращі у своїх номінаціях:

— найкраща кав’ярня — кав'ярня «Ріверсайд», Ужгород. 

— найкраща винарня — винарня Комітат Унг — Винарня Ковача в Ужгороді. Винороб Ковач

— найкраща пивоварня — пивоварня «Ципа — Tsypa Brewery, Кваси

— найкраща дегустаційна — дегустаційний зал Закарпатський кошик Craft's, Ужгород.

— найкраща ресторація — Порядний Ґазда, Мукачево

— найкраща ресторація закарпатської кухні — Корчма Підкова, Перечин

— найкраща кондитерська — кондитерська «Штефаньо», Ужгород. Shtefanyo V&V

— гастрономічне відкриття року — ресторан Limoncello Uzhhorod, Ужгород.

Заголовок

 

Джерело