Юного Богдана Пасічника відзначили за волонтерство Грамотою від Залужного

Від початку повномасштабного наступу росії суспільство згуртувалося проти спільного ворога, коли кожен прагне бути корисним. Не залишився осторонь від того, що відбувається у нашій країні, учень  5-А класу Старокостянтинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 7 Богдан Пасічник.

Уже майже рік Богдан  виготовляє і продає браслети. Юний волонтер — із багатодітної родини, що підтримує хлопчика у його почесній справі. Мама Богдана, Ірина Анатоліївна, на прохання сина закуповувала матеріали для виготовлення браслетів. Зароблені кошти батьки хлопчика перераховували на потреби Збройних сил України.  Щоденна праця Богдана не залишилась поза увагою жителів нашої громади.

6 червня 2023 року в кінотеатрі «WoodMall Cinema» відбувся захід, де відзначили юних волонтерів Хмельниччини за сприяння Збройним силам України у наближенні Перемоги над ворогом. Із вітальним словом виступили заступник начальника Хмельницької обласної військової адміністрації Володимир Білик та директор Департаменту освіти та науки Дарія Басюк. Серед юних волонтерів був і наш Богдан Пасічник, якого відзначили Грамотою Головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного.

Діти — наше майбутнє. В їхніх руках наша країна, свобода та незалежність. Українські діти, незалежно від віку, допомагають ЗСУ та ростуть патріотами. Разом до Перемоги!

Джерело