Японці прибрали стадіон на матчі, де їхня збірна навіть не грала

Фото: talkSPORT Японці прибрали стадіон після матчу Катар — Еквадор

Уболівальники з країни «Висхідного сонця» вкотре здивували своєю вихованістю.

Японські вболівальники вкотре здивували світ своєю вихованістю та повагою. Цього разу на чемпіонаті світу з футболу у Катарі.

Фанати з країни «Висхідного сонця» прибрали на стадіоні, причому після поєдинку, в якому їхня збірна навіть не брала участі. Відбулося це на матчі відкриття між Катаром та Еквадором.

Нагадаємо, що латиноамериканці впевнено перемогли господарів 2:0, забивши обидва голи ще в першому таймі. В результаті місцеві вболівальники почали залишати стадіон відразу після перерви, і на стадіоні утворилися великі проміжки з порожніх місць.

Хто зі стадіону не пішов, то це японські вболівальники. Вони додивилися цю гру до самого кінця, після чого почали… прибирати ряди стадіону. Це дуже здивувало та захопило місцевих шанувальників футболу, які не приховували свого захоплення.

«Хтось переконає мене, що це нормально?», — сказав Омар Фарук, спостерігаючи, як японці прибирають стадіон. «Японські вболівальники вирішили очистити стадіон. Це навіть не їхній матч!».

«Коли я запитав їх: «Чому ви прибираєте те, що не має до вас відношення?», відповідь була: «Японці ніколи не залишають по собі сміття. Ми шануємо місце (де перебуваємо)».

Судячи з відео, не один і не два, а ціла юрба фанатів допомогла прибрати сміття, при цьому окремо збираючи розкидані прапорці Катару, виявляючи повагу до національного прапора чужої країни.

Джерело