Європейські гранди розпочали боротьбу за півзахисника Ман Сіті

Фото: Getty Images Гюндоган залишить Манчестер Сіті

Досвідчений німець Ілкай Гюндоган залишить чемпіонів Англії у якості вільного агента.

Серед європейських футбольних грандів розгортається жорстка боротьба за півзахисника Манчестер Сіті Ілкая Гюндогана. Справа у тому, що цього літа німець стане вільним агентом, а тому може дістатися комусь абсолютно безкоштовно.

«Містяни» воліють залишити 32-річного півзахисника в себе, утім той хоче багаторічний контракт, тоді як клуб готовий дати йому лише однорічний. Тому скоріш за все, німець не залишиться у Манчестері.

Дати півзахиснику бажане хочуть в Арсеналі. За інформацією видання Bild, «каноніри» спробують переконати Гюндогана наслідувати приклад Олександра Зінченка і Габріеля Жезуса та переїхати на Емірейтс.

Мають зіграти свою роль і добрі взаємини Гюндогана та Мікеля Артети. Гюндоган має посилити півзахист, який ослабне з відходом у леверкузенський Байєр Граніта Джаки.

Своєю чергою видання Sport твердить, що німецький півзахисник перейде до Барселони. У Каталонії запропонували Гюндогану контракт на більший термін, а саме на 3 роки, хоча і з меншою зарплатою. І це саме те, чого хоче футболіст.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Арсенал після невдачі у чемпіонських перегонах в АПЛ влаштує влітку розпродаж своїх футболістів.

 

Джерело