Грали проти сильнішого суперника — тренер Селтіка

Фото: Getty Images Постекоглу розчарований достроковим вильотом Селтіка з єврокубків

Ангелос Постекоглу підбив підсумки виступу в єврокубках та поєдинку проти донецького Шахтаря.

Головний тренер Селтіка розчарований результатом своєї команди у матчі проти донецького Шахтаря. Ангелос Постекоглу нарікав на погану реалізацію моментів у грі з «гірниками».

Водночас фахівець віддав належне українській команді, кілька разів повторивши, що вона вищого класу.

Також наставник Селтіка скаржився на брак досвіду виступу на такому рівні, через що команда достроково завершила боротьбу за єврокубкову весну.

«Створили багато можливостей, на жаль, не вдалося всі моменти реалізувати. Забили гол, однак після цього не скористалися багатьма моментами. Шахтар відповів. Звичайно, ми засмучені результатом і тим, що пропустили. Головною метою була перевірка команди на тлі найсильнішого суперника, звичайно, ми могли зробити більше, але сталося так, як сталося.

Безумовно, на цій стадії важко дивуватися, оскільки ми грали проти сильнішого суперника. Це дуже складний рівень і ми недотягнули в деяких компонентах, навіть знаємо, в яких саме. Нам не вистачило в плані реалізації, також у таких матчах стояло питання класу, тому розуміємо свої помилки. Так, ми розуміємо, що недопрацювали, і знаємо, що зробили це у ключових моментах гри.

Наступного сезону ми знову спробуємо кваліфікуватися до Ліги чемпіонів. Ми багато чого навчилися, і будемо використовувати це надалі. Важко досягати успіху, коли ти раз на п’ять років грав у Лізі чемпіонів. Щоб не втратити цей досвід, ми ставимо завдання знову кваліфікуватися у турнір», — наводить слова Постекоглу офіційний сайт Шахтаря.

Нагадаємо, Шахтар у Глазго зіграв унічию з шотландським Селтіком, і таким чином забезпечив собі щонайменше третє місце у групі та участь у єврокубках навесні.

Джерело