Голівудська акторка закликала допомагати Україні

Фото: Вікіпедія Джилліан Андерсон

Зірка вважає, що потрібно донатити п’ять фунтів на місяць на потреби українських дітей, які постраждали від війни.

Голівудська акторка, письменниця та активістка Джилліан Андерсон закликала допомагати Україні. Відеозвернення вона опублікувала в Instagram.

«Бомби падають на дітей в Україні. Я була там і бачила на власні очі, як війна розриває маленькі життя на частини. Вони голодні, вони мерзнуть, вони відчайдушно потребують безпеки. Тому я прошу вас зайти сьогодні за сайт Діти війни та задонатити всього п’ять фунтів», — сказала Андерсон.

Вона підкреслила, що без термінової допомоги діти нестимуть тяжкість цього конфлікту все життя.

«Організація War Child, яка заснована у Великій Британії та займається наданням допомоги дітям, які перебувають у зоні ведення бойових дій, розширила роботу в Україні. Представники організації допомагають сім’ям із дітьми продуктами, одягом, а також надають першу психологічну допомогу. Але через продовження цієї жахливої ​​війни потреба зростає з кожним днем», — сказала Андерсон.

Також вона розповіла, що багато з дітей продовжують жити у підвалах і бомбосховищах.

«Вони втратили все: свої домівки, свої школи, своїх близьких. І їм дуже дуже потрібна допомога. Але захист дітей у країні, де йде війна — небезпечна та складна робота. Організація War Child не може робити цього без вашої допомоги. Тому, будь ласка, зробіть донат сьогодні», — відзначила знаменитість.

        Посмотреть эту публикацию в Instagram                      

Публикация от War Child UK (@warchilduk)

Нагадаємо, раніше зірка Дизель Студіо Єгор Крутоголов зізнався, чому не пішов на фронт.

Український актор розповів про «особисту війну» проти РФ

Джерело