Голанн придбав компанію, яка виготовляє гумки для волосся

Фото: Getty Images Ерлінг Голанн користується гумками Bon Dep

Зірковий нападник Манчестер Сіті та збірної Норвегії хоче виготовляти те, на чому знається.

Хтось інвестує в біткоїни, утім це точно не про Ерлінга Голанна. Зірковий нападник Манчестер Сіті вклався у те, на чому знається чи не найкраще в світі — у виробництво гумок для волосся.

Як повідомляє Telegraph, один із найвідоміших форвардів світового футболу став міноритарним власником бренду Bon Dep, який спеціалізується на продажі аксесуарів для волосся.

А все через те, що футболіст, як ніхто інший знається на якості продукції бренду. 23-річний гравець, який відомий своїм густим, довгим волоссям, використовує гумку саме цієї компанії. Футболіст грає із зібраним у пучок довгим волоссям використовуючи модель під назвою Kknekki.

Після цього прибутки компанії значно зросли. Тепер Bon Dep планує подвоїти свій поточний річний оборот, еквівалентний 7 млн фунтів стерлінгів, і сподівається, що більш активна участь Голанна може стимулювати подальші продажі аксесуарів.

«Я пишаюся тим, що став акціонером Bon Dep. Kknekki уже багато років є моєю улюбленою гумкою для волосся, і вона, безперечно, найкраща у світі», — прокоментував свою інвестицію футболіст.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що дружина кинула легендарного футболіста через його «ідеальність».

 

Джерело