Ф’юрі повідомив, що не може піти з боксу через психологічні проблеми

Фото: Getty Images Ф’юрі дуже хоче покінчити з боксерською кар’єрою

Чемпіон світу в надважкій вазі за версією WBC розповів про свої спроби закінчити професійну кар’єру.

Тайсон Ф’юрі намагався закінчити професійну кар’єру боксера, але марно. Про це розповів сам чемпіон світу у надважкій вазі за версією WBC. Спортсмен вважає, що має психологічні проблеми, оскільки він не може обходитися без тренувань і підготовки до бою.

Він щодня постить відео своїх тренувань. І за заявою самого британця – просто не може жити без боксу.

«Я не можу піти, і, можливо, є хтось, наприклад, лікар, психолог або хтось, хто дійсно може мені допомогти, тому що я думаю, що мені знадобиться психологічна допомога, щоб позбутися цього».

Якби ви запитали мене сьогодні: «Для чого ти боксуєш?», я відповів би, що в мене немає жодних цілей або амбіцій боксувати. Я боксую, бо відчуваю, що бокс потрібний, щоб зберегти розум. Я борюся за виживання щодня.

Я не знаю, чи можу вижити без професійного боксу. Я був у відпустці чотири місяці і тренувався двічі на день сім днів на тиждень. Хоча я й хотів, щоб «Циганський король» віджив своє, я не міг піти від нього, бо він самотній, жахливий, сумний чоловік без бою. Я створив монстра, і я винний.

Я людина, яка дійсно хоче піти з боксу, я не хочу бути в боксі, але я не можу відпустити це, тому я просто продовжую. Я тренуюся щодня, переважно двічі на день, для свого психічного здоров’я та благополуччя», — сказав Ф’юрі в інтерв’ю для Behind The Gloves.

Нагадаємо, раніше в команді Тайсона Ф’юрі повідомили про остаточний зрив бою з Ентоні Джошуа.

Джерело