Фанати ПСЖ грубо образили Мессі і вимагають аби той залишив клуб

Фото: Getty Images Уболівальники ПСЖ не хочуть бачити Мессі в команді

Активні уболівальники паризької команди провели масштабну акцію протесту вимагаючи змін.

Фанати ПСЖ невдоволені останніми результатами, які демонструє їх команда. Уболівальники провели масштабну акцію протесту біля офісу клубу з вимогою серйозних змін. На демонстрацію зібралося кілька сотень учасників угруповання ультрас Collectif Ultras Paris (CUP), які були з банерами та використовували піротехніку.

Мітингуючи зокрема висловили невдоволення кількома гравцями. Вони хочуть, щоб із команди пішли Неймар та Марко Верратті. Однак найбільше дісталося аргентинцеві Ліонелю Мессі. Фанати не добирали слів на адресу чемпіона світу, скандуючи окрім іншого: «Мессі — син хв*йди».

Вимоги піти у відставку пролунали і до керівництва клубу на чолі із президентом Нассером Аль-Хелаїфі, повідомляє RMC Sport.

«На чолі корабля немає капітана. Нам потрібен президент, який більше залучений до життя клубу, який погоджуватиметься спілкуватися з нами, коли ми просимо про це. Через футболістів нам соромно весь рік», — сказав голова CUP Ромен Мабіль.

Нагадаємо, це не перший раз коли уболівальники висловлюють невдоволення Ліонелем Мессі.

Окрім того у аргентинця виник конфлікт із керівництвом клубу, через що ПСЖ відсторонив Мессі на два тижні від тренувань і матчів та позбавив заробітної плати за цей період.

 

Джерело