Фахівці Центру соціальних служб Рожищенської міської ради отримали планшети

Технічні засоби для роботи вручив фахівцям Центру соціальних служб Рожищенської міської ради мер міста Вячеслав Поліщук.

Технічна допомога надійшла в рамках проєкту «Моніторинг потреб та підтримка дітей в умовах війни», що впроваджується Партнерством «Кожній дитині» за підтримки UNICEF Ukraine на замовлення Міністерства соціальної політики та Національної соціальної сервісної служби.

Нові технічні засоби сприятимуть оптимізації ведення документів в паперовому вигляді при виконанні обов’язків щодо виявлення та ведення випадків, соціального супроводу вразливих сімей з дітьми, дітей, залишених без батьківського піклування, сприятимуть покращенню умов роботи фахівців із соціальної роботи в питаннях організації надання соціальних послуг сім’ям з дітьми та у складних умовах воєнного часу.

«Така допомога від ЮНІСЕФ під патронатом Міністерства соціальної політики – це велика підтримка наших працівників. Планшети необхідні, аби автоматизувати роботу фахівців із соціальної роботи. Це заощадить їх час, а також покращить якість надання послуг», – зазначив директор Центру Олег Шварцкоп.

Джерело