Джошуа розсміявся з пропозиції від Ф’юрі — промоутер

Фото: Getty Images Джошуа не вірить у правдивість пропозиції від Ф’юрі

Едді Хірн розповів, якою була реакція екс-чемпіона світу на пропозицію бою від співвітчизника.

Тайсон Ф’юрі продовжує відчайдушно шукати собі нового суперника. У команді чемпіона світу за версією WBC навіть готові повернутися до варіанту із Ентоні Джошуа, хоча раніше відмовлялись це робити.

Як повідомив промоутер колишнього чемпіона світу у надважкій вазі, вони отримали усну пропозицію від співвітчизника. Утім сам Джошуа не сприйняв її серйозно, а лише розсміявся.

«Контракту не було. Була формальна пропозиція, тобто Джордж Воррен надіслав електронного листа: «Ми хочемо битися у вересні на тих самих умовах, які обговорили раніше. Давайте поговоримо». Ось як усе було. Я спочатку про це говорив. Через п’ять хвилин я передзвонив йому, і ми приємно поспілкувалися. Відтоді ми говорили кілька разів.

Я поспілкувався з Джошуа. Він розсміявся. Ей Джей запитав: «Хіба Ф’юрі не б’ється з Джеєм Опетайєю, Демсі Маккіном або Джоном Джонсом?» Я відповів: «Ні, вони сказали нам, що хочуть битися з тобою». Джошуа сказав: «Але ми виступаємо в серпні та грудні». Я кажу: «Добре, це наш план, але я ввійду в цей процес і подивлюся, наскільки це реально», — сказав Гірн в інтерв’ю YouTube-каналу iFL TV.

Нагадаємо, раніше сам Ф’юрі заявляв, що хоче зустрітися з австралійцем, для підготовки до бою з Усиком.

 

Джерело