Джошуа може зустрітися з Ф’юрі

Фото: Getty Images Джошуа готовий вийти на ринг із Ф’юрі

Промоутер Едді Хірн заявив, що легко влаштує бій свого клієнта проти володаря пояса WBC.

Ентоні Джошуа та Тайсон Ф’юрі можуть незабаром зустрітися на рингу. Про це повідомив голова промоутерської компанії Matchroom Boxing Едді Хірн.

За його словами, він легко влаштує бій свого клієнта проти власника пояса WBC, якщо добре попрацює зі своїм колегою з цеху Френком Ворреном, який представляє інтереси Ф’юрі.

«Я думаю, що цей бій легко зробити, але очевидно, зараз ми повністю зосереджені на суботньому поєдинку. Всі знають, що ми вже намагалися побитися з Ф’юрі, але тоді не вистачило часу, щоб угода була вигідною для всіх. Тому я думаю, що справа в мені і промоутері Тайсона Френку Воррену. Не турбуйтеся, ми працюватимемо разом.

Погляньмо, що буде далі. Якщо в суботу Ей Джей зробить все правильно, то важко уявити більший бій Джошуа. Назвіть мені більший поєдинок для Тайсона Ф’юрі. Немає нічого навіть близько, що можна поставити поряд», — сказав Хірн в інтерв’ю Seconds Out.

Нагадаємо, що у суботу, 1 квітня відбудеться бій між Ентоні Джошуа та Джермейном Франкліном. Для британського боксера це буде перший поєдинок з того часу, як він двічі поспіль програв Олександру Усику.

Нагадаємо, раніше виклик Тайсону Ф’юрі кинув інший британський суперважкоатлет Джо Джойс.

Джерело