Довбик може перейти у Марсель до Малиновського

Фото: УПЛ Довбик може переїхати до Ліги 1

Французький клуб зацікавлений у придбанні українського нападаючого Дніпра-1.

Артем Довбик, який проводить відмінний сезон у складі Дніпра-1 та близький до того, аби поновити бомбардирській рекорд чемпіонату, може вже цього літа переїхати з України до Франції.

Як повідомляє  Le 10 Sport, нападник національної збірної України Артем Довбик потрапив на радари Марселя. Зазначається, що клуб, за який грає і ще один український футболіст Руслан Малиновський, гостро потребує справжнього форварда-фінішера здатного забивати голи. І керівництво Марселя бачить потрібні характеристики саме у Довбику.

Як з’ясували журналісти, представники клубу вже контактували з агентами Артема, і знають, що угода нападника з Дніпром-1 закінчується в кінці цього року. Також форвард дав зрозуміти, що не проти переїхати до Франції.

Очікується, що за свого форварда у Дніпр запросять від 11 до 15 мільйонів євро, що не стане проблемою для Марселя, але також не варто виключати, що президент французького клубу Пабло Лонгорія вирішить дочекатися січня 2024 року і можливості підписати українського футболіста на правах вільного агента.

 

Джерело