Довбик хоче грати в топ-5 європейських чемпіонатів — агент

Фото: УПЛ Довбик хоче виступати у провідних європейських чемпіонатах

Олексій Люндовський розповів про бажання свого клієнта відносно продовження кар’єри.

Артем Довбик цілком ймовірно залишить Дніпро-1 влітку цього року. Раніше форвард підтвердив інтерес до себе з боку Марселя. Утім, як виявилось, не лише французи хочуть бачити форварда збірної України у себе в складі.

За словами Олексія Люндовського, який представляє інтереси гравця, Довбиком цікавляться клуби з багатьох провідних чемпіонатів. Особливо наполегливими є представники Туреччини, однак там українець не хоче виступати.

«Марсель ще й раніше цікавився Артемом поряд із багатьма іншими клубами. Був предметний інтерес до Довбика, він залишається. У міру того, як покращується особиста статистика Артема, з’являються все новіші й новіші запити.

Жоден з італійських та англійських варіантів, про які говорилося раніше, не закритий. Клуби активно цікавляться справами Довбика, стежать за його виступами та статистикою. Проте теж треба розуміти специфіку травня місяця – кожен клуб виконує зараз свої турнірні завдання, від яких багато в чому залежатиме бюджет і фінансові можливості на наступний сезон. Тож тут основні події також будуть під час міжсезоння, а зараз просто йде процес вивчення, збору інформації.

Тут відразу хочу зазначити: запитів із Туреччини особливо багато, причому, від усіх клубів, які є грандами чемпіонату. Проте можу сказати впевнено – варіант із турецьким чемпіонатом не розглядається. Бажання Довбика – надалі грати в західноєвропейських чемпіонатах провідної п’ятірки, – сказав Люндовський у коментарі Українському футболу.

 

Джерело